El Volei Sant Cugat torna a Superlliga set anys després rebent l'Extremadura


  • Comparteix:

Imatge del partit de la temporada passada entre el Volei Sant Cugat i l'Extremadura Arroyo

Imatge del partit de la temporada passada entre el Volei Sant Cugat i l'Extremadura Arroyo

El Club Voleibol Sant Cugat torna set anys després a Superlliga, màxima categoria del volei estatal i ho farà rebent un altre nouvingut a la divisió, l'Extremadura Arroyo aquest diumenge a les onze del matí a Valldoreix. L'equip està integrat per un 60% de jugadores del planter amb un dels pressupostos més baixos de la categoria.

L'afició del volei de Sant Cugat tornarà a veure i viure partits del màxim nivell amb el retorn del Club Voleibol Sant Cugat a Superlliga. El remodelat pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix es convertirà en l'escenari d'aquest partit entre les santcugatenques i l'Extremadura Arroyo a partir de les onze del matí. Els dos equips es coneixen a la perfecció després que la temporada passada es trobessin a la fase d'ascens. La capitana de l'equip, Mònica Martínez, espera amb ganes el matx del qual destaca que serà molt dur i també igualat.

Mònica Martínez

L'equip està amb moltes ganes de fer un bon paper. Els dos equips ens coneixem a la perfecció.


El Volei Sant Cugat aposta pel planter des de fa molts anys i en aquest primer equip, sis de les 11 jugadores són de les categories inferiors. La pretemporada ha tingut un test de nivell amb el torneig d'Alcobendas on les de Rafa Ruiz es van imposar davant el Murillo, actual subcampió de lliga, i l'Alcobendas i derrota amb el CV Barça. Tres rivals que es trobaran a la lliga. Els dos últims baixaran a Superlliga 2.

El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, destaca que aquesta temporada serà díficil perquè competeixen contra estructures professionals i amb pressupostos molt alts. Tot i aquest fet, Martínez confia en el seu equip i creu que aconseguiran la permanència.

Miquel Martínez

No guanyarem la lliga, però volem mantenir la categoria i que les nostres jugadores agafin experiència a Superlliga.


Després del partit es presentaran els 15 equips que integren l'entitat per a la nova temporada que enguany compleix els seus 25 anys d'existència. 180 jugadores desfilaran pel remodelat parquet del pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix juntament amb les 170 noies que practiquen volei escolar a la nostra ciutat. Un acte previst per a la una del migdia.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.