El Volei Sant Cugat inicia la segona volta amb derrota a la pista de l'Extremadura


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat ha iniciat amb derrota la segona volta de Superlliga

El Volei Sant Cugat ha iniciat amb derrota la segona volta de Superlliga

El Club Voleibol Sant Cugat perd (3-0) a la pista de l'Extremadura Arroyo en un matx molt igualat que s'ha decidit en els darrers instants de cada set. Les locals amb major experiència a la pista han basat el triomf en Alba Sánchez, jugadora internacional de la selecció espanyola.

El Club Volei Sant Cugat ha tingut opcions de triomf en els tres sets, però ha acabat cedint en els punts finals. El primer set ha estat molt igualat, però ha caigut per l'Extremadura per 25 a 21. En el segon, els dos equips han estat més igualats tant en la recepció com en el servei. Tot i aquest fet, les locals han repetit parcial 25 a 21. En el darrer, les santcugatenques han desaprofitat un avantatge de 20 a 24, per acabar perdent 28 a 26. Set i matx per a les locals. L'entrenador del Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, destaca Alba Sánchez, com la figura del matx i peça decisiva de les locals.

Rafa Ruiz

Hem competit en tots els sets, però la seva major experiència ha decantat el triomf.


El Volei Sant Cugat continua penúltim amb 5 punts, a set de la permanència que ocupa l'Aguere Canari. Les santcugatenques rebran dissabte l'Haro Rioja que suma 10 punts més que el Volei Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.