El Club Voleibol Sant Cugat, campió de Catalunya juvenil


  • Comparteix:

El juvenil del Volei Sant Cugat, campió de Catalunya / Font: Cvsantcugat.com

El juvenil del Volei Sant Cugat, campió de Catalunya / Font: Cvsantcugat.com

El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat es proclama campió de Catalunya quan resten dues jornades per al final de la temporada a Primera Divisió. Les santcugatenques han demostrat la seva autoritat durant les vuit jornades de la fase per al títol, en què ha acumulat vuit triomfs cedint només un set en contra. Les de Bea Jiménez es classifiquen així per al Campionat d'Espanya.

El Club Voleibol Sant Cugat segueix demostrant que és el dominador en el voleibol formatiu català. Després d'acabar quart a la Superlliga júnior, el juvenil santcugatenc s'ha alçat amb el campionat de Catalunya sense necessitat d'esperar al final de la competició de Primera Divisió. La victòria d'aquest dissabte sobre el Vall d'Hebrón ha certificat un títol previsible a principi de temporada, i més tenint en compte que la plantilla la formen jugadores del cadet que l'any passat es va proclamar campió estatal i juvenils que estan en dinàmica de primer equip.

Un campionat que, segons el president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, corrobora el gran nivell de la plantilla.

Miquel Martínez

L'equip torna a ser molt competitiu, i al final s'ha demostrat que ha fet la feina.


Amb aquest títol les santcugatenques obtenen el bitllet per ser al Campionat d'Espanya. Serà el darrer títol que disputim les de Bea Jiménez després de Superlliga i Primer Divisió catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.