Coordinadora: La coordinadora prepara l'esborrany per la distribució dels clubs a les diferents instal.lacions


  • Comparteix:

La coordinadora d'entitats esportives continua treballant en la preparació d'una graella per la distribuició dels clubs esportius a les diferents instal.lacions esportives de la nostra ciutat. De moment ja s'han fixat els criteris que es seguiran i en la propera reunió es podria anunciar la ubicació definitiva de cada entitat esportiva.

Els equips sèniors tindran prioritat al PAV-3, els conjunts infantil i cadet utilitzaran les franjes horàries de tarda i els equips que necessiten una instala.lació concreta com el cas de l'hoquei tindran preferència sobre d'altres clubs.

Aquests són els tres principals criteris que ha acordat la coordinadora d'entitats esportives per dissenyar la graella de distribució dels clubs esportius a les diferents instal.lacions.

Ramon Martos, president de la coordinadora d'entitats esportives, comenta que aquesta primera reunió és un intercanvi d'opinions de les diferents entitats.

Ramon Martos

Esperem arribar a un consens entre tots els clubs de la nostra ciutat pel que fa al repartiment d'instal.lacions


La propera reunió d'aquesta entitat serà aquest proper dijous a la seu de la Penya Blaugrana Sant Cugat a partir de les nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.