NATACIÓ: Melissa Caballero tanca l'any 2004 amb una discreta actuació a l'estatal


  • Comparteix:

La nedadora santcugatenca Melissa Caballero tanca l'any 2004 amb una discreta actuació en el campionat d'Espanya disputat aquest cap de setmana a València. Tres tercers llocs i una quarta posició deixen a la santcugatenca molt lluny dels resultats esperats. Caballero descansarà una setmana abans d'iniciar la preparació pel Campionat d'Espanya que tindrà lloc a Madrid el mes d'abril.

Ningú no s'esperava que Caballero tingués una actuació tan negativa quant a resultats i marques. Els temps que ha realitzat la nedadora de Sant Cugat no s'ajusten al que s'havia proposat en aquest estatal. Caballero ha finalitzat tercera en 200 i 400 crol i també en 200 esquena, a més de la quarta plaça en els 100 esquena. El seu club, el Natació Sabadell, ha quedat segon, per darrera del Real Canoe, i no ha pogut revalidar el títol assolit l'any passat.
Antonio Caballero, pare de la Melissa, comenta que la seva filla està decepcionada pels resultats aconseguits.

Melissa Caballero

La Melissa està decepcionada pels resultats tan discrets que ha realitzat


Ara, Caballero està de vacances a Les Canàries on espera desconnectar dels entrenaments per afrontar un nou any on el gran repte serà el mundial de Montreal. Per arribar a la cita de Canadà, la santcugatenca haurà d'assolir les mínimes a l'Open d'Espanya que es disputarà a Madrid a principis d'abril. Antonio Caballero explica la importància d'aquesta prova.

Antonio Caballero

A l'open d'Espanya, la Melissa es jugarà tot l'any en aquesta competició


Esperem que aquestes vacances serveixin a Caballero per recuperar forces i arribar en un bon estat anímic a l'Open d'Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.