ESQUAIX: L'equip masculí del Sant Cugat, a consolidar-se en el liderat


  • Comparteix:

L'Esquaix Sant Cugat disputa dijous davant el Viasport Manresa l'última jornada de la primera volta en la lliga Catalana. Els santcugatencs són primers i no haurien de tenir, en principi, cap problema per guanyar a un rival que es troba en la zona mitja de la taula. Per aquest partit s'esperen alguns canvis en la tripleta de l'Esquaix Sant Cugat.

Després del parèntesi del Nadal l'Esquaix Sant Cugat torna a la lliga Catalana. Els sanctcugatencs viatgen fins a Manresa per enfrontar-se a un dèbil, o almenys així ho indiquen els números de la classificació, Viasport Manresa. L'equip local està situat en la zona mitja de la taula i el seu joc no està sent dels millors de la lliga. Per aquest fet i perquè l'Esquaix Sant Cugat és el líder d'aquesta lliga Catalana els santcugatencs haurien d'aconseguir una victòria còmoda per continuar adalt.
Tot i això, Xavi Silvestre, director esportiu de l'Esquaix Sant Cugat, creu que no serà un partit fàcil, ja que en la tripleta santcugatenca hi haurà alguns jugadors del segon equip.

Xavi Silvestre

No serà un partit fàcil.


En la classificació general l'Esquaix Sant Cugat li porta tres punts d'avantatge al segon classificat, el Marconi de Terrassa, el rival més perillós en aquesta lliga Catalana. Perquè continuí així els de Sant Cugat no haurien de despistar-se i guanyar el seu partit davant el Viasport. Silvestre parla sobre l'equip rival.

Xavi Silvestre

És un conjunt equilibrat entre els seus jugadors.




D'altra banda també s'ha de parlar del conjunt femení de l'Esquaix, que com els nois està molt ferm en la lliga Catalana i encara no ha perdut ni un sol partit. Silvestre diu que guanyar amb les noies aquesta Copa Catalunya seria tot un èxit pel club.

Xavi Silvestre

Guanyar amb les noies aquesta Lliga Catalana seria pel Club tot un èxit.


De moment, l'equip femení té descans i s'espera que jugui la setmana vinent a la pista de l'Esquaix Blanes.

L'equip masculí de l'Esquaix, després del partit davant el Viasport descansarà i tornarà a la competició el 18 de febrer contra el Marconi de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.