ACTES: L'Ajuntament de Sant Cugat engega un pla estratègic d'esports amb la Diputació de Barcelona


  • Comparteix:

Reunió entre l'alcalde i la coordinadora d'entitats esportives

Reunió entre l'alcalde i la coordinadora d'entitats esportives

L'Ajuntament de Sant Cugat treballa, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, en la creació d'un pla estratègic d'esports per a la ciutat. Així ho va manifestar, l'alcalde Lluís Recoder, que ahir va reunir-se amb la coordinadora d'entitats esportives després de molt de temps.

Després de gairebé una hora de reunió, l'Ajuntament i la Coordinadora d'Entitats Esportives han resolt bona part dels temes que preocupaven a la plataforma. L'acord en alguns temes ha estat important i així ho manifestava l'alcalde en finalitzar la reunió.

Lluís Recoder

El millor que es pot fer quan hi ha problemes és parlar i així és com la gent s'entèn


Una de les preocupacions en què coincideixen Ajuntament i Coordinadora d'Entitats Esportives i que en la reunió d'ahir també es va tractar, és en el futur de l'esport santcugatenc. Un pla estratègic engegat pel consistori, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, és la prova més evident què s'està treballant pel futur. Lluís Recoder.

Lluís Recoder

El pla estratègic ens ajudarà per conèixer com està l'esport de la nostra ciutat


El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ramon Martos, coincideix a destacar que el pla estratègic és una bona eina de treball pel futur. Martos explica en quin punt es troba aquesta actuació engegada per l'Ajuntament.

Ramon Martos

El pla estratègic ha de ser de gran ajuda pel futur de l'esport a la nostra ciutat


Ajuntament i clubs van coincidir a mantenir una comunicació més fluida per tal de millorar el funcionament de les instal·lacions esportives i es va informar que el consistori farà, properament, tasques d'arranjament a les pistes poliesportives de Sant Francesc. Al camp de futbol de Mira-sol els treballs ja han començat.

La propera reunió entre l'alcalde i la coordinadora serà d'aquí unes setmanes aprofitant la visita que faran els presidents dels clubs de la nostra ciutat al nou edifici de serveis de la ciutat esportiva. Després d'aquest acte hi ha previst un sopar entre l'alcalde i els màxims mandataris de les entitats esportives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.