ESPORT ESCOLAR: Presentades les jornades de volei, bàsquet i l'handbol, previstes pel juny


  • Comparteix:

El voleibol, el bàsquet i l'handbol, per aquest ordre, seran els protagonistes de les tres jornades d'esport en edat escolar organitzades per l'OMET amb la col·laboració de les 3 entitats implicades en aquest programa. Dissabte tindrà lloc la primera jornada, dedicada al voleibol. El pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix acollirà els partits.

El regidor d'Esports Xavier Cortés, acompanyat pels presidents del Club Voleibol Sant Cugat, l'Handbol Sant Cugat i la UESC va presentar ahir al migdia les tres jornades que durant aquest mes de juny es duran a terme com a cloenda de la temporada esportiva en edat escolar. Cortés va agrair públicament la implicació tant dels clubs com de les escoles públiques i privades en la realització d'aquest programa.

Xavier Cortés

La implicació de tots garanteix l'èxit del programa de Jocs Esportius en edat escolar.



La primera jornada, centrada en el voleibol, tindrà lloc el pròxim dissabte al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix amb la participació d'uns 160 jugadors i jugadores de les categories aleví i infantil. La jornada començarà a les nou del matí i clourà cap a les 7 del vespre amb un partit entre una selecció de jugadores de Sant Cugat i una selecció catalana juvenil. El president de l'entitat Francesc Tortosa afirmava tot i no tenir precedents espera que els vagi molt bé.

Francesc Tortosa

Com no tenim precedents no sabem còm anirà.


Una setmana després, l'11 de juny tindrà lloc la quarta edició de les jornades de bàsquet. L'activitat tindrà lloc des del matí i fins la tarda a la zona esportiva municipal de la Rambla del Celler. L'activitat preveu aplegar uns 250 jugadors i jugadores. El president de la UESC Valentí Freixa explica que tenen la intenció d'incloure una primera jornada de tennis taula amb la celebració d'un open amb esportistes disminuits, com es va fer l'any passat amb el bàsquet. Feixa afirma que l'objectiu és gaudir d'una jornada festiva al voltant del bàsquet.

Valentí Feixa

L'objectiu de la jornada és gaudir d'un espai festiu al voltant del bàsquet.


L'última jornada serà la d'handbol, prevista per diumenge 19 a la zona esportiva municipal de Can Llobet, a La Floresta. Aquesta jornada arriba enguany a la tretzena edició, és la més veterana de totes les que es convoquen, i espera tenir la participació d'uns 450 jugadors i jugadores des de prebenjamins fins a infantils. El president de l'Handbol Sant Cugat Josep Lluís Rius assegura que en el cas d'aquest esport les jornades tenen un important éxit.

Josep Lluís Rius

Per a mi aquestes jornades són molt gratificants a més cada any han augmentat el nombre d'equips participants.


Durant aquest curs 786 escolars han practicat algun d'aquests tres esports a través del programa que ofereix l'Ajuntament. La participació més alta s'ha donat en bàsquet amb 483, seguit de l'handbol amb 215 i finalment el voleibol amb 88.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.