FUTBOL SALA: L'Olympic va a Sant Andreu de la Barca en la Copa Catalana


  • Comparteix:

L'Olympic Floresta juga a la pista del Sant Andreu de la Barca, de Nacional B, la tercera fase de la Copa Catalana. Els florestans, que la setmana passada van el·liminar al Castelldefels a la tanda de penals, esperen guanyar sense tants problemes i continuar en aquesta competició.

L'Olympic Floresta no tindrà un partit fàcil davant el Sant Andreu de la Barca, equip que ha acabat en quarta posició al grup II de Nacional B en la present campanya. Els florestans ja van superar a l'anterior el·liminatòria a un altre conjunt de la mateixa categoria, el Col·legi Santo Àngel de Castelldefels, i les dificultats per poder guanyar van ser molt evidents. L'equip de Pepe Sánchez va empatar a tres gols i a la tanda de penals van ser més efectius que els locals.

El fet que sigui un conjunt de Nacional B i que es jugui a partit únic a la pista del Sant Andreu de la Barca condiciona, i molt, el joc de l'Olympic, ja que els blanc-i-blaus es trobaran amb un equip tancat al darrere, que farà un marcatge molt individual i que intentarà sortir al contracop.
El president de l'Olympic parla sobre aquest partit i diu que no coneix al rival.

Joan Ramon Subirats

No coneixem res del rival, però serà un partit molt similar al de la setmana passada.


El Sant Andreu de la Barca ve d'el·liminar al Manresa, un conjunt de Divisió de Plata i que no va poder amb la defensa dels andreuencs. El mateix Joan Ramon Subirats diu que la clau per guanyar és jugar en equip.

Joan Ramon Subirats

Per guanyar em de jugar en equip.


El partit es disputarà dissabte, a partir de les 6 de tarda, a la pista del Sant Andreu de la Barca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.