FUTBOL-SALA: El Grup Winterthur renovarà per un any més el patrocini al Sant Cugat


  • Comparteix:

El Grup Winterthur renovarà per un any més el seu patrocini al Futbol Sala Sant Cugat. Així ho ha confirmat Frederic Boix, director del grup Winterthur a Sant Cugat, en la recepció que l'alcalde Lluís Recoder ha ofert al primer equip santcugatenc pel seu ascens a la Nacional A.

La bona temporada realitzada pel Winterthur Sant Cugat ha volgut ser reconeguda per l'alcalde Lluís Recoder. La millor manera ha estat oferint una recepció al primer equip santcugatenc que ha pujat a la Nacional A com a campió de grup.
El que podem extreure d'aquesta recepció és l'anunci fet per Frederic Boix, director del grup Winterthur a Sant Cugat, de què la seva empresa continuarà un any més patrocinant el club santcugatenc. Josep Maria Zapater, president del Winterthur, es mostrava satisfet per aquesta bona notícia.

Josep Maria Zapater

Estem molt agraits per aquesta oferta de renovar per un any més.


Tot i que encara no es coneix la xifra, en les properes setmanes es podria concretar la quantitat final. L'alcalde Lluís Recoder manifestava la seva alegria per rebre un equip campió.

Lluis Recoder

Que vinguin esportistes a l'Ajuntament és una bona senyal. Això vol dir que l'esport local està triomfant.


Un reconeixement per un club que torna després de tres anys a la Nacional A del futbol sala estatal i que es podria veure per primer cop les cares amb l'Olympic Floresta, el seu etern rival.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.