GOLF: Fernando Roca acaba 73è a l'Open d'Anglaterra i suma punts al circuit europeu

El golfista santcugatenc Fernando Roca finalitza en el lloc 73 a l'Open d'Anglaterra celebrat aquest cap de setmana al camp d'Smurfit. Roca suma 310 cops, a 25 del guanyador, el britànic Keneth Ferrie. El golfista local suma punts importants de cara a mantenir la targeta del circuit europeu.

Feia molts mesos que Fernando Roca no passava el tall en els diferents open que ha disputat. Aquest cap de setmana va trencar aquesta maledicció que el perseguia. Tot i que no va exhibir un bon joc, almenys va sumar alguns punts que li permeten continuar somiant amb l'objectiu que persegueix: mantenir la targeta del circuit europeu.

L'Open d'Anglaterra, disputat al camp d'Smurfit, va tenir un guanyador clar, el local Keneth Ferrie amb una targeta de 285 cops, 3 sota el par del camp. El britànic va fer dos cops menys que el segon classificat, el galès Colin Montgomerie.
Fernando Roca continuarà disputant diferents torneigs, tant del circuit europeu com del Peugeot Tour on intentarà millorar els resultats aconseguits fins al moment.