ATLETISME: El saltador de perxa Tomás Abellán torna del Marroc amb un 23 lloc al mundial juvenil

El saltador de perxa Tomás Abellán finalitza en 23a posició al Campionat del Món Juvenil disputat al Marroc. L'atleta santcugatenc adquireix una gran experiència personal en aquesta competició tot i saltar per sota de les seves possibilitats. Abellán ha tornat ja a Sant Cugat.

En només dos anys de practicar el salt de perxa, l'atleta santcugatenc Tomás Abellán pot presumir d'haver participat ja en un Campionat del Món. Abellán va fer una discreta actuació al Marroc obtenint un salt de 4 metres i 30 centímetres, 50 centímetres per sota de la seva millor marca personal que se situa en 4,80 metres.

L'atleta santcugatenc Tomás Abellán valora la competició disputada:

Tomás Abellán

La participació no va ser molt satisfactòria però la competició va estar força bé. És una experiència que em servirà per quan sigui absolut.

Sense poder passar a la final. Abellán va obtenir la posició 23 a la classificació general. Abellán que es va trobar en bona forma en tot el Campionat comenta l'experiència viscuda:

Tot és molt gran, el teu nom surt per tot arreu, tot està plè de jutges, surts a una pantalla gegant. Jo però em trobava molt bé de forma.

Desprès d'aquesta competició, l'experiència personal que ha adquirit l'atleta santcugatenc satisfà molt més que l'esportiva.