Xaus no remunta el vol a Itàlia


  • Comparteix:

El pilot santugatenc Rubén Xaus no va tenir sort en la quarta prova del Mundial de Superbikes, que s'ha disputat aquest cap de setmana al circuit italià de Monza. De les dues mànegues disputades, Xaus es veu involucrat en una caiguda en la primera i finalitza quinzè en la segona. Amb aquests resultats, Xaus és dotzè i s'allunya del líder del campionat, l'autralià Troy Bayliss, que suma 175 punts.

Mal cap de setmana el que ha tingut Ruben Xaus al GP d'Itàlia de Superbikes. El santcugatenc va abandonar en la primera mànega després de veure's enmig del tap que es va produir en la primera corba. Tot i no caure, el pilot català va veure com la seva moto es parava i l'obligava a abandonar. A la segona mànega, Xaus es va equivocar en l'elecció de pneumàtics. Va escollir un compost molt dur que el va fer rodar més lent que els seus rivals. Finalment va finalitzar quinzé, un resultat molt pobre pel santcugatenc. Les dos mànegues se les va endur el líder del campionat, l'australià Troy Bayliss.

Amb aquest darrer resultat Xaus ho té cada cop més difícil per poder agafar als primers classificats, ja que només té 34 punts en les quatre curses disputades fins al moment, mentre que Bayliss en suma 175. La propera cursa del campionat de Superbikes es disputarà l'últim cap de setmana de Maig al circuit de Silverstone, Anglaterra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.