Els tècnics Suárez i Barrientos marquen els objectius del Júnior per l'any vinent


  • Comparteix:

El nou tècnic del Júnior masculí, Pablo Suárez, i el de l'equip femení, Andrés Barrientos tenen clar els objectius per la temporada vinent. Suárez vol tornar el Júnior masculí a la Divisió d'Honor i Barrientos vol continuar la bona trajectòria del conjunt femení i augmentar la plantilla. Tots dos coincideixen en què els partits es guanyen portant la iniciativa en el joc.

El tècnic del Júnior masculí, Pablo Suárez encara no ha tingut l'oportunitat d'entrenar amb els seus jugadors i veure el seu joc, però té una cosa clara, l'objectiu de la temporada vinent és tornar l'equip a la Divisió d'Honor. Tots els objectius s'enfocaran a recuperar la categoria. Així ho explica Pablo Suárez.

Pablo Suárez

L'objectiu d'aquesta temporada és tornar a la Divisió d'Honor


Suárez arriba al Júnior després de 12 anys al capdavant de l'equip gallec Albor. Durant tot aquest temps, Suárez, ha estat fidel a un estil de joc molt concret que també vol implantar al Júnior; es tracta d'una mentalitat ofensiva i d'atac.

Pablo Suárez

Al camp m'agrada atacar, ser ofensiu, que nosaltres tinguem el domini


En aquest punt, Suárez coincideix amb el tècnic de l'equip femení, Andrés Barrientos, qui tambmé li agrada que el seu equip sigui el protagonista del camp.

Barrientos

El meu equip ha de ser el protagonista del camp i tenir sempre el domini del joc


Barrientos té moltes ganes de començar a treballar amb la plantilla. Entre els seus principals objectius per la temporada vinent està el de mantenir la línia ascendent de l'equip i el d'augmentar la plantilla.

Barrientos

Vull mantenir la bona trajectòria de l'equip i augmentar el nombre de jugadores de la plantilla


Dimecres i divendres, Barrientos, tindrà l'oportunitat de veure jugar les seves jugadores als partits amistosos que jugaran contra la selecció de Xile.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.