La UESC s'assegura virtualment la permanència


  • Comparteix:

La UESC de tennis taula es retroba amb la victòria en guanyar a la pista del cuer, el Sant Bartomeu mallorquí, per 1a 4. Amb aquest triomf, el conjunt santcugatenc aconsegueix pràcticament la permanència a falta de 3 jornades pel final. Ara, l'objectiu del club santcugatenc serà salvar l'equip de Divisió d'Honor Catalana.

El primer equip de la UESC té a tocar la salvació. I tot gràcies a la victòria a la pista del cuer, el Sant Bartomeu, per 1 partida a 4. L'enfrontament no va tenir massa història: els santcugatencs sempre van anar per davant en el marcador i només es va igualar amb l'1 a 1. A partir d'aquí, Enric Bosch i Josep Anton no van donar opció als seus rivals i van sentenciar el matx amb l'1 a 4 final.

Amb aquest resultat, el conjunt santcugatenc és cinquè i s'ha assegurat pràcticament la permanència. Només un autèntic desastre condemnaria a la UESC al descensen: en les tres jornades que queden, Vilanova i Igualada haurien de guanyar-ho tot i que els vermell-i-negres no sumessin cap punt.

Amb la permanència al sac, l'objectiu del club és salvar l'equip de Divisió d'Honor Catalana, al que la permanència se li ha complicat molt amb els darrers resultats, sobretot amb l'última derrota a casa davant Els Amics per 1 partida a 4. Per aquest motiu, és molt probable que els jugadors del primer equip disputin els partits que falten.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.