El Solideo-Patí Hoquei cau a la pista de la Noia en un duel on ha merescut més

Aquesta nova desfeta (2-1) impedeix que els santcugatencs surtin de zona de promoció de permanència


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Solideo-Patí Hoquei Club Sant Cugat / Foto: Cedida

Imatge d'arxiu del Solideo-Patí Hoquei Club Sant Cugat / Foto: Cedida

El primer equip masculí del Solideo-Patí Hoquei Club Sant Cugat ha caigut a la pista del poderós Noia Freixenet (2-1) a la jornada 16 de l'Ok Lliga i continua sense poder revertir la mala dinàmica. Els vermell-i-negres han fet mèrits per obtenir un resultat favorable, però han encadenat una nova derrota, l'onzena de la temporada, i es mantenen en zona de promoció de permanència. Els homes dirigits per Joan Carles Vadillo, malgrat competir a un dels millors conjunts de la categoria, no han pogut sumar i es queden en la dotzena posició, amb 11 punts.

L'enfrontament ha estat realment igualat i els dos equips han fet mèrits per endur-se la victòria. Tot i que el conjunt local ha portat durant més minuts el pes del joc, els santcugatencs han gaudit d'oportunitats manifestes de gol, però la falta d'encert i la destacada actuació del porter local han impedit als vermell-i-negres assolir un marcador favorable.

Durant tot el matx ha predominat un ritme vertiginós i el primer equip a colpejar ha estat el Noia Freixenet, amb el gol de Xavier Costa (0-1). Els santcugatencs han respost d'immediat per mitjà de Joan Farnés (1-1), però Jordi Bargalló ha tornat a avançar als locals (2-1).

En el segon període, ambdós conjunts han tingut opcions d'anotar, inclús amb faltes directes, però el lluminós no s'ha mogut i els de Joan Carles Vadillo han tornat a punxar.

Amb aquesta derrota, el Solideo-Patí Hoquei Club Sant Cugat es manté en les places més baixes de la classificació. La pròxima jornada, rebran al Deportivo Liceo, segon classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.