El ple rebutja la moció de Vox per a la creació d'una aplicació per comunicar incidències al carrer

El govern, PSC, ECP, CUP han votat en contra de la proposta


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una vorera en mal estat / Foto: Cedida per Víctor Alexandre

Imatge d'arxiu d'una vorera en mal estat / Foto: Cedida per Víctor Alexandre

El Govern, ECP, PSC i CUP han votat en contra de la moció de Vox per la creació d'una nova aplicació perquè la ciutadania pugui exposar les incidències de la via pública. El grup municipal d'extrema dreta destaca que la neteja dels carrers és una de les principals preocupacions del veïnat i ha instat al Govern a prendre mesures al respecte i deixar de 'fer politiqueig inútil i ideològic'.

ESCOLTA-HO

Per la seva banda, la tinenta d'alcaldia de Junts per Sant Cugat, Cristina Paraira, s'ha mostrat en contra que una app sigui la millor opció per abordar aquesta problemàtica i ha criticat que des de Vox es tergiversi les paraules del que posa en el seu programa electoral. Tanmateix, sí que ha reconegut que l'espai de la web municipal 'Ulls de la ciutat' s'ha quedat com un programa obsolet i que ja estan treballant per renovar-lo.

En canvi, el PP, que també ha criticat la funcionalitat de l'espai a la web, s'ha mostrat a favor de la moció al·legant que millorar els canals de comunicació amb la ciutadania i adaptar-los a les necessitats d'avui en dia és molt important.

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.