Òmnium premia tres estudiants amb el 9è Premi Pere Ferrer de narrativa


  • Comparteix:

Els premis han reconegut els millors treballs presentats dels alumnes d'institut santcugatencs

Els premis han reconegut els millors treballs presentats dels alumnes d'institut santcugatencs

Gil Cebrià amb 'Barcelona 1714', Laura Algueró amb 'Per què no jo' i Maria Trobat amb 'Joventut tancada' són els tres guanyadors de la 9a edició del premi Pere Ferrer de Narrativa Històrica Breu, organitzat per Òmnium Cultural. Aquest certamen també ha guardonat set altres estudiants amb accèssits. Els premis s'han atorgat als alumnes guanyadors aquest dimecres en un acte celebrat al Museu del Monestir.

En total, a la 9a edició del premi Pere Ferrer de Narrativa històrica breu s'han presentat 100 narracions de les escoles i instituts Àgora, El Pinar de Nostra Senyora, Thau, Esart, Angeleta Ferrer, Arnau Cadell, Joaquima Pla Farreras i Pureza de María.

Els guanyadors de les tres categories s'han mostrat molt satisfets per haver obtingut aquest reconeixement i pel fet que l'any vinent podran veure els seus treballs publicats.

Guanyadors

M'agrada haver guanyat perquè puc compartir un treball que he fet. / Que me'l publiquin m'agrada molt perquè és un reconeixement. / No m'ho esperava. És una empenta cap endavant


Al primer cicle de secundària, Maider Ruiz i Leonardo Castro han rebut un premi accèssit per les narracions 'De Roma a Tarraco. Una història de Flavià' i 'Explosions de maduresa'. Al segon cicle de secundària els accèssits han estat per Janna de Losada per 'Els records', Berta Busquets per 'Ulls blaus' i Gabrielle Stassart per '1900'. Per últim, a la categoria de batxillerat els accèssits han estat per Andreu Tarrés i Clara García per 'Rumb al sud' i 'Tothom té dret a somiar'.

La presidenta d'Òmnium a Sant Cugat, Maria Rosa Caballé, ha explicat a Cugat.cat que el nivell dels participants al concurs és molt alt.

Maria Rosa Caballé

El nivell cada vegada és més alt. Això es podrà veure en l'edició del llibre, que es publica en col·laboració amb l'Escola d'Art de Sant Cugat.


L'acte ha servit per regalar als assistents el llibre amb les publicacions guanyadores de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.