Prop de 350 nenes i nenes participen a la Primera Trobada de Corals Escolars del municipi


  • Comparteix:

La representació serà dimecres a dos quarts d'onze del matí.

La representació serà dimecres a dos quarts d'onze del matí.

Prop de 350 alumnes de segons de primària de les escoles públiques de Sant Cugat participaran aquest dimecres en la Primera Trobada de Corals Escolars del municipi. La iniciativa ha sortit a proposta del grup de Treball de Mestres de Música de Sant Cugat, que han preparat un repertori a base de cançons populars catalanes i també una cantata sobre la convivència i la soledat en una gran ciutat.

La idea de fer aquesta primera Trobada de Corals Escolars de les escoles públiques de Sant Cugat va néixer del propi grup de treball dels mestres de música, que en una de les seves reunions va plantejar la possibilitat de fer una trobada similar a la jornada de dansa tradicional que ja s'organitza amb els alumnes de primària dels centres públics. Així ho ha explicat Mireia Blázquez:

Mireia Blázquez

Comentant les sortides que fem amb els alumnes, vam veure que el cant coral és molt important i que motiva molt als nens, i vam decidir fer una trobada de cant coral.


El concert, que comptarà amb la participació de prop de 350 nens i nenes de 2on de primària, comptarà amb un repertori a base de cançons populars catalanes, i també d'una cantata que, sota el títol "la ciutat i la lluna", parla de la convivència i la soledat que es pot sentir en una gran ciutat.

Tot i el repte que suposa fer actuar junts 350 nens i nenes, Blázquez es mostra confiada que sortirà bé perquè ho han preparat molt i els alumnes estan molt motivats.

Mireia Blázquez

Cadascuna de les mestres ho ha estat treballant a les classes, i mai saps com reaccionaran quan estiguin tots junts, però ho portem preparat i ells estan molt motivats.


La proposta ha estat secundada pel consistori, que col·labora amb la proposta cedint la infrastructura del Teatre Auditori per fer el concert, el proper dia 24. També col·labora l'Escola Municipal de Música, que s'encarregarà de l'acompanyament musical, i l'actriu santcugatenca Meritxell Ribeiro, que farà les funcions de narrador.

Recordem que el concert serà aquest dimecres, 24 de març, a les 10.30 hores al teatre Auditori. Avui dilluns, el mateix escenari acollirà un assaig general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.