El Cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix projecta avui 'Argo'


  • Comparteix:

Fragment del cartell del film

Fragment del cartell del film

El Cicle de Cinema a la Fresca de Valldoreix arrenca aquest divendres amb el film d'intriga i acció 'Argo', dirigit i protagonitzat per Ben Affleck. La projecció té lloc a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix a un quart d'onze de la nit i l'entrada és gratuïta.

La trama d''Argo' se situa a Teheran el 1979, quan un grup de seguidors de l'aiatol·là Jomeini prenen per la força l'ambaixada nord-americana per demanar l'extradició del xa de Pèrsia. Fruit d'aquest conflicte, un grup de sis diplomàtics nord-americans s'ha de refugiar a la residència de l'ambaixador del Canadà i haurà de fer-se passar per un equip de filmació d'una pel·lícula per poder sortir del país.

Les següents propostes del cicle, que es projecten cada divendres de juliol a la nit en versió original subtitulada en català, són 'Gru2', 'Moonrise Kingdom' i 'Barcelona, nit d'estiu'.

Enguany, abans de cada film, es projectarà un curtmetratge de la campanya 'Mi cuerpo, mis derechos' d'Amnistia Internacional (AI).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.