'Mil maneras de morder el polvo' i 'Bajo la misma estrella', estrenes de la setmana


  • Comparteix:

Cartell de 'Mil maneras de morder el polvo'

Cartell de 'Mil maneras de morder el polvo'

'Mil maneras de morder el polvo' i 'Bajo la misma estrella' són les dues pel·lícules que s'estrenen aquest divendres als cinemes de Sant Cugat. Els dos films es poden veure tant a Cinesa com a Yelmo.

'Mil maneras de morder el polvo'
Seth MacFarlane dirigeix, coescriu i interpreta el paper de l'oveller covard en aquesta comèdia ambientada al western americà. El film explica la història d'Albert que després de fer-se enrere en un duel de pistoles, la seva parella el deixa per un altre. No triga, però, a aparèixer una altra dona, tan bella com misteriosa, que l'ajudarà a tenir el valor necessari per afrontar la vida. Quan comencen a enamorar-se arriba, però, el marit, un conegut bandoler, decidit a venjar-se. Albert no tindrà més remei que posar a prova en seu retrobat coratge.

Les conegudes actrius Charlize Theron i Amanda Seyfried acompanyen MacFarlane en aquesta pel·lícula, on també apareix Liam Neeson.



'Bajo la misma estrella'
El film explica la història de Hazel i Gus, dos adolescents extraordinaris que comparteixen un enginy mordaç, un menyspreu pel convencional i un amor que els arrossega a un viatge inoblidable. La seva relació resulta més miraculosa perquè es coneixen i s'enamoren en un grup de suport de malalts de càncer. La pel·lícula està basada en la novel·la de John Green, que examina la divertida, emocionant i tràgica qüestió d'estar viu i enamorat.

Aquest drama romàntic està dirigit per Josh Boone i protagonitzat per Shailene Woodley i Ansel Elgort. A més, inclou la participació dels veterans Willem Dafoe i Laura Dern.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.