'Avions: equip de rescat' en català, des d'avui als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell oficial d''Avions: equip de rescat'

Cartell oficial d''Avions: equip de rescat'

'Avions: equip de rescat' i 'El amanecer del planeta de los simios' són les dues pel·lícules que s'estrenen aquest divendres a les cartelleres de Sant Cugat. Els dos films es poden veure als Cinesa i als Yelmo. La primera, a més, en català.

'Avions: equip de rescat'
Dusty és un avió que vol participar en una competició aèria però alhora té por a les altures. En aquesta segona entrega, la història se centra en un equip d'avions bombers que protegeix el Parc Nacional de Piston Peak. Dusty s'hi afegeix quan es declara un incendi que li demostrarà què és ser un heroi de veritat.



'El amanecer del planeta de los simios'
Un grup de simis evolucionats genèticament dominen la Terra. Un grup d'humans que sobreviu al virus que destrueix el món amenaça, però, amb derrocar-los. És en aquest punt que comença una guerra que determinarà qui serà el dominador del planeta. Aquesta pel·lícula és la continuació de 'El origen del planeta de los simios', estrenada al 2011.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.