Els Gausacs animen a tornar als assajos amb un vídeo a Internet


Temes relacionats

Els Gausacs actuaran a la jornada de dissabte del Concurs de Tarragona (15/ago/14)


  • Comparteix:

Un moment del vídeo / Foto: Gausacs

Un moment del vídeo / Foto: Gausacs

Els Gausacs reprenen aquest dimarts els assajos per preparar el que queda de temporada, de cara al 7 de setembre, amb una primera actuació a Rubí. Per escalfar motors, la colla ha realitzat un vídeo de motivació que ja circula per les xarxes socials sota el títol 'Fes servir la faixa pel que toca'.



Els Gausacs ja tenien ganes de tornar als assajos i ho han demostrat amb un vídeo on ensenyen a fer servir la faixa com cal. Al vídeo, un casteller apareix donant diferents usos a la faixa per després rebre la 'lliçó' del cap de colla, Toni Castanyer, de com s'ha d'utilitzar correctament la faixa.

Els Gausacs tornen a fer pinya després de recuperar-se del descans de les vacances d'estiu, període en què la temporada castellera queda interrompuda. Al setembre tornen les diades castelleres i el cap de colla, Toni Castanyer, ha explicat que cal treballar per mantenir els resultats del juny i fer front al calendari que els espera fins al novembre.

Castanyer ha assegurat que el que els ha dut a fer aquest vídeo era que tothom vagi als assajos i alhora demostrar les ganes dels Gausacs de rependre l'activitat.

Toni Castanyer

Amb el vídeo, avisem que tornem als assajos i també fem broma amb que hi ha molta gent que té moltes ganes de tornar a fer castells


Els assajos comencen a dos quarts de vuit del vespre a la Sala Canigó, a l'antiga seu del Club Muntanyenc.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.