'El niño' i 'Amigos de más', les estrenes del cap de setmana


  • Comparteix:

Daniel Monzón torna al cinema 5 anys després de 'Celda 211' / Foto: Hispano Fox Film

Daniel Monzón torna al cinema 5 anys després de 'Celda 211' / Foto: Hispano Fox Film

La superproducció 'El Niño', dirigida per Daniel Monzón, s'estrena als dos cinemes locals aquest divendres, juntament amb el film 'En el ojo de la tormenta'. Yelmo Sant Cugat també projectarà 'Amigos de más', protagonitzada per Daniel Radcliffe, i 'Las nuevas aventuras de Caperucita Roja'.

'El Niño'

A l'estret de Gibraltar dos joves, 'El Niño' i 'El Compi', s'inicien en el món del narcotràfic com si es tractés d'un joc. Al mateix moment, dos agents de policia treballen per desemmascarar la xarxa de tràfic de drogues. Risc, adrenalina i diner ràpid al nou film de Daniel Monzón, que torna al cinema després de l'èxit de 'Celda 211' l'any 2009.

'En el ojo de la tormenta'

La ciutat de Silverton pateix un seguit de tornados sense precedents en un sol dia, però el pitjor encara està per arribar. Tothom busca refugi, excepte els fotògrafs caçadors de tempestes, que corren fins l'epicentre de l'huracà posant en risc les seves vides per fer una foto única.

'Amigos de más'

Dos joves, Wallace (Daniel Radcliffe) i Chantry (Zoe Kazan) descobreixen que tenen una química perfecta com amics. Ella té parella i ell està enamorat d'ella. Junts intentaran descobrir que són l'un per l'altre i en què es podrien convertir. Tocs d'humor i bany d'actualitat en una de les comèdies romàntiques més ben valorades per la crítica.

'Las nuevas aventuras de Caperucita Roja'

La caputxeta vermella ara viu en un lloc llunyà i s'entrena amb un grup clandestí, les germanes Hood. Rep una trucada de l'agència secreta Feliços per sempre per resoldre el cas de la desaparició de Hansel i Gretel. La caputxeta esdevindrà una superagent dels contes, en un clàssic actualitzat als temps que corren.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.