Sant Cugat canta i balla en la primera jornada del Petits Camaleons


Temes relacionats

Més de 4.000 persones vibren a Sant Cugat amb el festival Petits Camaleons ( 6/oct/14)

Mishima i Ramon Mirabet animen l'arrencada del Petits Camaleons ( 4/oct/14)

Comença el compte enrere per al festival Petits Camaleons ( 2/oct/14)

Petits Camaleons escalfa motors amb un dels cartells més potents (30/set/14)


  • Comparteix:

Les actuacions de Manel, Joan Colomo, Quart Primera i La Troba Kung-Fú han fet ballar un públic intergeneracional aquest dissabte en la primera jornada del festival Petits Camaleons. La música de Joana Serrat, 9Son, Estil Malinké i Beatles For Kids també ha animat els concerts amb desenes d'assistents durant tot el dia.

El grup Manel ha donat el tret de sortida a la jornada amb un concert farcit de les seves peces més conegudes. Les sonoritats pròpies de Joan Colomo, la festa musical de 9Son i les cançons dolces de Joana Serrat han agafat el relleu al festival, que també ha acollit les actuacions de Quart Primera, Estil Malinké i Maio de Sal, entre d'altres. Els més petits han explicat que han assistit als Petits Camaleons amb la il·lusió de veure els seus grups preferits de ben a prop.

Assistents

Hem vist Manel i m'ha agradat molt, ha estat molt divertit. / Hem estat als tallers de les paradetes. / Els meus pares em van fer la sorpresa de venir als Petits Camaleons.


Pel festival han passat famílies que ja havien assistit a edicions anteriors i d'altres que trepitjaven per primera vegada el Petits Camaleons. Els concerts de mitja hora amb l'acústica adaptada als més petits han satisfet pares i mares, que han pogut escoltar un ampli ventall de formacions catalanes.

Pares

Està molt ben muntat i els grups són molt accessibles als nens. / És el tercer any que venim. / L'any passat no vaig poder venir i aquest any m'he decidit.


Les actuacions de Pepino Pascual, Cálido Home i Karaokes Band Kids han completat la programació de dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.