FIRART exposa les obres resultat d'un taller de model a Pou d'Art


  • Comparteix:

L'exposició mostra el resultat del taller.

L'exposició mostra el resultat del taller.

Amb el nom l''Expressivitat del nu', l'associació d'artistes Firart proposa una mostra d'obres sorgides dels tallers de model que organitza l'entitat. Són estudis del cos humà i nus de 12 artistes de tècniques i estils diversos, que es poden visitar a la galeria Pou d'Art fins el sis de maig.

Tots els artistes que exposen en aquesta mostra són participants del taller de model de Firart. Ho explica la presidenta d'aquesta associació d'artistes, Imma Pueyo.

Imma Pueyo

És una mostra variada i àmplia de la representació del nu. Les obres s'han seleccionat dels resultats del taller de model que organitza Firart.


El resultat és una mostra variada amb moltes tècniques i estils, que els diferents artistes participants coincideixen a qualificar de reunió de visions molt personals del cos humà. Aquarel.la, col.lage, bolígraf, gravat, tinta o grafit són alguns dels diversos materials i tècniques utilitzades per crear les obres. Segons Imma Pueyo, cada artista els utilitza per plasmar la seva visió personal del cos humà.

Imma Pueyo

A l'exposició es veu com, amb tècniques variades, davant de la model, cada artista té una mirada personal.


Entre d'altres artistes santcugatencs, hi han participat Ana Jiménez, Imma Pueyo, Adolf, Marina Aragonés i Hermes. Per alguns dels participants, el tema del cos humà és freqüent en la seva obra. És el cas de l'artista Adolf, que, juntament amb el retrat, el considera un dels temes més difícils, cosa que el converteix en un repte per molts artistes.

Adolf

La figura humana és un tema difícil, un repte per tots els artistes.


Altres projectes de l'associació d'artistes Firart són una exposició col.lectiva a Andorra, que arribarà a Sant Cugat el mes de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.