L'Aula de So trasllada les seves nadales al barri de Sant Francesc i del Monestir


  • Comparteix:

Les nadales de l'Aula de So obren les portes a tots els nens i nenes del barri de Sant Francesc i el Monestir

Les nadales de l'Aula de So obren les portes a tots els nens i nenes del barri de Sant Francesc i el Monestir

Les nadales de l'Aula de So es traslladen enguany al barri de Sant Francesc i el Monestir. Després de 25 anys cantant pel centre de la ciutat, els membres del Cor Infantil Sant Cugat i l'escola coral reorienten l'activitat cap al barri on es troba la seva seu i conviden tots el nens a cantar nadales plegats. L'activitat tindrà lloc el 22 de desembre.

L'Aula de So va posar en marxa les nadales als carrers de Sant Cugat fa 25 anys. En aquest temps, de forma ininterrompuda, cada Nadal els membres del Cor Infantil Sant Cugat han cantat pels carrers i comerços del centre de la ciutat i l'eix comercial.

El fundador del Cor Infantil i director de l'Aula de So, Martí Marín, explica que enguany l'organització prefereix dedicar-se més intensament al barri que acull la seva seu, Sant Francesc i el Monestir.

Martí Marín

Sempre hem estat cantant des del Monestir cap a endavant, cap a l'estació, i mai cap a la nostra seu, al barri de Sant Francesc. Volem que s'apuntin tots els nens del barri que vulguin.


La cantada de nadales tindrà lloc el 22 de desembre. Sortirà des del Monestir i avançarà pels carrers i botigues de l'avinguda de Cerdanyola i la plaça d'en Coll. La proposta és gratuïta i oberta a tots els nens i les nenes del barri.

Els dies 10 i 15 de desembre es faran assajos a la seu de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.