'Memòria de les Arts Efímeres' enceta el viatge després del pas per Sant Cugat


Temes relacionats

L'exposició 'Memòria de les Arts Efímeres' al Sant Cugat a fons (21/nov/14)

El MAE porta a la ciutat una exposició que mostra el món del teatre català (18/nov/14)


  • Comparteix:

L'exposició s'ha instal·lat al vestíbul del Teatre-Auditori durant 15 dies / Foto: Localpres

L'exposició s'ha instal·lat al vestíbul del Teatre-Auditori durant 15 dies / Foto: Localpres

L'exposició 'Memòria de les Arts Efímeres' engega un recorregut itinerant per diversos municipis, després d'instal·lar-se durant 15 dies a Sant Cugat. De fet, el vestíbul del Teatre-Auditori ha estat la primera parada d'aquesta proposta del Museu de les Arts Escèniques de l'Institut del Teatre que busca difondre els continguts d'aquest equipament.

La mostra posa en valor la conservació de documents i objectes relacionats amb les arts escèniques. L'exposició mostra diferents materials del Museu de les Arts Escèniques de l'Institut del Teatre, alguns dels quals tenen més de 100 anys d'antiguitat. L'exposició, que s'ha estrenat a Sant Cugat, ha estat a la ciutat 15 dies i ara visitarà diferents municipis de la demarcació de Barcelona.

El gerent i director en funcions de l'Institut del Teatre, Jordi Roig, ha explicat per què van decidir començar aquesta iniciativa a Sant Cugat.

Jordi Roig

Vam decidir començar per Sant Cugat perquè és un municipi gran i perquè hi ha sensibilitat amb el teatre i té una bona cultura teatral.


En aquest sentit, el regidor de Cultura, Xavier Escura, ha destacat el municipi com 'un referent' en aquest àmbit cultural.

Xavier Escura

Sant Cugat fa anys que té el seu taller d'escenografia i diria amb modèstia que som referents.


L'exposició comença ara una gira per diferents municipis de la demarcació de Barcelona. L'Institut del Teatre vol arribar a tots els municipis mitjans i grans amb l'objectiu de fer difusió del Museu de les Arts Escèniques.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.