El Russian Classical Ballet presenta avui 'La Bella Dorment' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Ballet rus interpretant 'La Bella dorment' / Foto: Therussianclassicalballet.com

El Ballet rus interpretant 'La Bella dorment' / Foto: Therussianclassicalballet.com

El Russian Classical Ballet actua aquest dissabte al Teatre-Auditori amb 'La Bella Dorment' a partir de les set del vespre. L'actuació, de dues hores i 20 minuts de durada, arriba a Sant Cugat amb les entrades exhaurides.

El Russian Classical Ballet està format per un elenc de graduats de les escoles de dansa més prestigioses de Rússia juntament amb primers ballarins d'alguns dels teatres de més excel·lència com el Mariinsky-Kirov, el Kremlin Ballet, el Conservatori Estatal Rimski-Kórsakov de Sant Petersburg i el Novosibirski Perm, entre d'altres. La companyia combina l'experiència i el virtuosisme de ballarins guardonats amb talents emergents de la dansa clàssica.

La seva missió és recuperar la tradició i els valors del ballet clàssic rus a través d'un equip de ballarins dotats d'una tècnica molt refinada i una expressivitat dramàtica singular. Amb artistes com Evgeniya Bespalova,Tatiana Tkachenko, Margarita Demjanova, Denis Karakashev, Zigmars Kirilko, Yury Kalinin i Denis Aliev, la companyia ha actuat arreu del món i ha estat aclamada pel públic i per la crítica per la seva gran qualitat artística.

El seu repertori inclou grans títols com ara 'Giselle', 'Don Quixot', 'Suite Carmen', 'Romeu i Julieta', 'El llac dels cignes', 'Trencanous' i 'La bella dorment' coreografiats per Marius Petipa, Vasili Vainonen, Alexander Gorsky, Lev Ivanov, Jean Coralli i Jules Perrot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.