'Frozen', 'Campaneta' i 'L'abella Maya', al nou cicle de cinema infantil


  • Comparteix:

'Frozen' és una de les pel·lícules del cicle / Foto: Cinesa

'Frozen' és una de les pel·lícules del cicle / Foto: Cinesa

'Frozen: El regne del gel', 'Les malifetes de l'Emil' i 'Campaneta: fades i pirates' són algunes de les pel·lícules que projectarà Cinesa durant el primer semestre en el marc del Cicle de Cinema Familiar. Les projeccions tindran lloc una vegada al mes, els diumenges a les dotze del migdia i tenen un preu d'entrada de quatre euros.

El programador del cicle, Àngel Comas, ha destacat que és un tria que inclou propostes d'animació de diversos països. Comas reconeix que l'animació americana, la predominant, és molt bona, però que altres cultures cinematogràfiques també tenen molt a dir en aquest àmbit.

Àngel Comas

Hem tractat que hi hagi pel·lícules de diferents països. Estem molt acostumats a l'animació del cinema nord-americà.


El primer cicle de 2015 arrencarà el 14 de febrer amb 'Dixie i la rebel·lió zombi'. Es tracta d'un film en què la protagonista intentarà aturar una invasió de morts vivents, que volen aniquilar tots els mortals del planeta.



La següent trobada arribarà el 8 de març amb 'Frozen: El regne de gel'. La pel·lícula narra les aventures d'un grup de personatges per desfer un encanteri que ha convertit el seu món en un territori de gel.



'Lifi, una gallina tocada de l'ala' es projectarà el 19 d'abril i explica la història d'una gallina esbojarrada que aconsegueix escapar d'una granja i viu diverses aventures a la selva.



El 3 de maig arribarà el torn de 'Les malifetes de l'Emil'. És un film d'animació infantil basat en un dels personatges d'Astrid Lindgren, autora de personatges com Pippi Langstrum i Karlsson de les teulades.



'Campaneta. Fades i pirates' serà la pel·lícula del 5 de juny i és una aventura d'espadatxins on Zarina, una ambiciosa i intel·ligent fada guardiana de la pols de fada que es troba fascinada per la pols màgica de la Fada Blava i les seves infinites possibilitats.



El punt final el posarà 'L'abella Maya' el 7 de juliol. La protagonista haurà d'emprendre un viatge amb el seu amic Willy per demostrar la seva innocència en un complot per fer desaparèixer la mel reial.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.