Sant Cugat impulsa un passaport museístic amb set municipis més


  • Comparteix:

Sant Cugat i set municipis més de la comarca han unit esforços per crear el Passaport dels Museus, una iniciativa per dinamitzar els equipaments vallesans. El projecte, presentat aquest divendres a Cerdanyola, consisteix a oferir descomptes i regals a les persones que visitin els museus de la comarca.

El Passaport dels Museus es podrà aconseguir a través d'Internet i permetrà l'usuari beneficiar-se de descomptes i regals als museus en qüestió. Quan es visiti un dels nou centres adherits, s'aconseguirà un segell. Com més segells aconsegueixi, més ofertes i promocions s'obtindran. Els visitants s'inclouran en una base de dades i se'ls informarà de les activitats de tots els museus del passaport. El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha subratllat la importància d'establir vincles entre equipaments amb un passaport que 'trenca fronteres'.

Xavier Escura

És un passaport que trenca fronteres i posa en valor la riquesa i el patrimoni que tenim a casa. Va molt més enllà de ser un motor econòmic.


D'aquesta manera, els 12 museus que formen part de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona ofereixen un recorregut per conèixer la història i el patrimoni arquitectònic i cultural del territori. L'objectiu també és incrementar el nombre de visitants d'aquests centres i fomentar el turisme de proximitat. La coordinadora de Cultura de la Diputació de Barcelona, Marta Alòs, ha posat de manifest el valor museístic de la comarca.

Marta Alòs

Els museus són una font de coneixement que obre fronteres i que ens indica d'on venim per decidir cap on volem anar.


Terrassa, Sabadell, Cerdanyola, Castellbisbal, Montcada i Reixac, Ripollet, Rubí i Sant Cugat són les localitats que participen en aquest projecte.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.