L'Institut de la Infància organitza una sessió formativa sobre la por en els infants


  • Comparteix:

L'Institut de la Infancia organitza diversos cicles formatius a la ciutat/ Foto: Arxiu

L'Institut de la Infancia organitza diversos cicles formatius a la ciutat/ Foto: Arxiu

L'Institut de la Infància organitza aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda, a la Casa de Cultura, la sessió formativa 'Tinc Por! Comprendre i acompanyar les pors dels infants amb contes'. La formació, a càrrec de tres expertes, està oberta al públic general i té un preu de 15 euros. Els amics de l'Institut de la Infància poden assistir de manera gratuïta.

La sessió 'Tinc Por!' s'emmarca en una proposta que ofereix estímuls breus sobre diferents temes a cada formació, com per exemple el monogràfic 'El dibuix: un camí per conèixer el món emocional dels infants' que va tenir lloc el 21 de febrer i es torna a fer aquest dissabte a dos quarts de deu del matí.

Aquestes sessions formatives inclouen una introducció teòrica, la presentació de llibres i recursos sobre el tema del dia, una trobada amb professionals, sessions de contacontes i presentacions d'autors, així com espais de diàleg per a educadors i pares.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.