Tornen els cotxes i l'acció amb la 7a entrega de la saga 'Fast & Furious'


  • Comparteix:

Imatge promocional de la pel·lícula 'Fast & Furious 7'

Imatge promocional de la pel·lícula 'Fast & Furious 7'

'Fast & Furious 7' és la principal estrena de la setmana als cinemes santcugatencs. Aquesta nova entrega de la saga, protagonitzada per Vin Diesel i el difunt Paul Walker, es projecta a Cinesa en VOSE i a Yelmo, que també estrena el film d'acció 'Insurgente', seqüela de 'Divergente'.

'Fast & Furious'
Els amants de l'acció, els cotxes i la velocitat tenen una nova cita amb 'Fast & Furious', que presenta la setena entrega de la franquícia. La pel·lícula, dirigida per James Wan i escrita per Chris Morgan, és la darrera aparació del desaparegut actor Paul Walker, que va morir pocs mesos després de l'inici del rodatge.



'La Serie Divergente: Insurgente'
En un Chicago futurista, dos fugitius són perseguits per la líder d'una societat distòpica. Basada en la novel·la 'Insurgente' de Veronica Roth, aquesta pel·lícula està dirigida per Robert Schwentke i protagonitzada per Kate Winslet, Shailene Woodley i Theo James.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.