Llibres, roses, art, gastronomia i música ornamenten el Sant Jordi a Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Jordi tornarà a omplir la ciutat de llibres, roses i més activitats

Sant Jordi tornarà a omplir la ciutat de llibres, roses i més activitats

Sant Jordi omplirà aquest dijous Sant Cugat de llibres i roses, però també de tallers d'art, degustacions, exposicions de dissenyadors, contacontes, lectures públiques de poesia i concerts de jazz i de música clàssica. L'activitat arrencarà a les nou del matí i s'allargarà fins pràcticament la mitjanit a diferents espais del municipi.

A la plaça de Pep Ventura, l'Artistic Urban Cluster La Cultural organitza una marató de tallers artístics durant el matí, tallers oberts d'artistes al llarg de tot el dia, parades de menjar i un concert 'latin jazz' a càrrec de Fèlix Ramos a les nou del vespre. L'entitat aprofitarà la jornada per reobrir les portes del seu local, recentment ampliat.

També a la plaça de Pep Ventura, Can Ninot oferirà un contacontes sobre la llegenda de Sant Jordi a les sis de la tarda i l'entitat ONA prepara una exposició sobre dissenyadors que es podrà visitar durant tota la jornada.

La plaça de Pere San acollirà una degustació gastronòmica de Mercat, organitzada per Inconsulting. A les sis de la tarda, la plaça de l'Om serà l'escenari per una lectura pública de poesia organitzada per Òmnium Cultural i l'Ajuntament.

A les cinc de la tarda l'Esbart oferirà una ballada a la llotgeta del Monestir. El Claustre acollirà des d'aquesta mateixa hora fins les set de la tarda el contacontes 'De dracs i altres animals fantàstics'.

El tradicional concert de Sant Jordi de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat no fallarà a la seva cita anual, amb una actuació a les nou del vespre al Teatre-Auditori.

El Sant Jordi no només es podrà gaudir al centre de la ciutat: al pati del Casal de Mira-sol i a les places de l'Estació i de Miquel Ros de la Floresta s'instal·laran parades de llibres i roses que acostaran aquesta festa a aquests districtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.