El festival de curts de Sundance Channel selecciona 'Les claus' de Pau López


  • Comparteix:

'Les Claus' és un curtmetratge del santcugatenc Pau López

'Les Claus' és un curtmetratge del santcugatenc Pau López

El curtmetratge 'Les claus', del santcugatenc Pau López, és un dels finalistes dels Premis Vimeo de l'Audiència de Sundance Channel. Les 10 pel·lícules seleccionades es poden veure i votar a la web del canal fins divendres de la setmana que ve. El 18 de maig es coneixerà el guanyador del festival.

Els films seleccionats s'emetran a Sundance Channel i el més votat rebrà una càmera digital i una subscripció anual a Vimeo Pro.

El director santcugatenc Pau López assegura sentir-se molt il·lusionat amb la possibilitat de rebre aquest reconeixement i arribar a l'audiència.

Pau López

Estar al festival significa tenir una oportuitat perquè moltíssima gent pugui veure el curt.


Fa un any, el Festival Internacional de Cinema en Català (Fic-cat) va premiar 'Les claus' en la categoria de millor curtmetratge.

'Les claus' és un drama de nou minuts que situa una parella que no travessa el seu millor moment en un viatge per carretera. La pèrdua de les claus del cotxe serà el conflicte que portarà els protagonistes a reflexionar sobre el seu amor. A banda de signar el guió i la direcció, Pau López és el productor executiu del film. El santcugatenc també és autor d'un altre curt, 'Extraviados', protagonitzat per Rubén Ametllé i el desaparegut Paco Morán.

López ha explicat a Cugat.cat que està immers en nous projectes cinematogràfics, un nou curt i un llargmetratge.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.