El intèrprets de 'Turandot', l'òpera pòstuma de Puccini, al SAF


  • Comparteix:

Eugènia Montenegro, Maribel Ortega i Carles Ortiz al SAF

Eugènia Montenegro, Maribel Ortega i Carles Ortiz al SAF

Per primera vegada l'Associació Amics de l'Òpera de Sabadell programa per al cicle d'Òpera a Catalunya l'obra 'Turandot', de Giaccomo Puccini, una òpera que aquest divendres arriba al Teatre-Auditori de Sant Cugat. El 'Sant Cugat a fons' ha parlat de l'òpera pòstuma de Puccini amb el director d'orquestra i cor, Daniel Gil de Tejada; el director d'escena, Carles Ortiz; la intèrpret de la princesa Turandot, Maribel Ortega; el tenor que es posa a la pell de Calaf, Eduardo Sandoval, i la soprano que interpreta l'esclava Liù, Eugènia Montenegro.

ESCOLTA-HO

'Turandot' narra la història de la princesa xinesa més cruel i dèspota de la història que, en venjança per l'assassinat d'una avantpassada seva, decideix que només es casarà amb aquell príncep que encerti les tres difícils endevinalles que ella mateixa proposarà. Si fallen, els hi tallaran el cap. Després de moltes execucions, arriba a palau el príncep tàrtar Calaf, que aconsegueix encertar els tres enigmes. Turandot, però, segueix totalment tancada a l'amor i no l'accepta com a espòs. És aleshores quan canvien les tornes i és el príncep qui proposa a la princesa una endevinalla: si abans de l'albada coneix el seu nom, ell morirà. En cas contrari, es casaran.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.