El Museu obrirà les portes durant l'estiu amb una dotzena de propostes familiars


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una de les activitats per a nens que es fa al Museu / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu d'una de les activitats per a nens que es fa al Museu / Foto: Localpres

El Museu de Sant Cugat prepara, de nou, un estiu carregat d'activitats per a tota la família que es desenvoluparan en les seves tres seus. El Museu del Monestir, la Casa Aymat i el Celler Modernista acolliran una dotzena de propostes culturals des de mitjans de juny i fins a mitjans de setembre, més un epíleg que és la 8a edició del Patrimoni Viu, enguany dedicat a la Segona República a Sant Cugat, que es farà del 16 al 18 d'octubre.

Des del 2004 el Museu ofereix una programació estable durant l'estiu amb activitats culturals per als més petits que es queden a la ciutat durant aquests mesos, com ha explicat el seu director, Lluís Campins.

Lluís Campins

'Estiu als Museus' és una programació estable dels museus des del seu origen. Volem generar programació familiar que ompli d'activitats l'estiu.


Les activitats de 'L'estiu als Museus' tenen un preu de dos euros per als infants. Els adults acompanyants no hauran de pagar entrada.

Calendari de les properes propostes
Dissabte, 13 de juny a dos quarts de dotze del migdia, al Museu del Monestir i a l'Arxiu Municipal: es farà l'activitat l''Ot del Paperot' per a infants a partir de tres anys.

Dissabte, 27 de juny a dos quarts de dotze del migdia: el Museu del Monestir acollirà 'El tresor secret del Monestir', un joc de pistes per a nens a partir de cinc anys. L'activitat s'emmarca, a més, en la programació de la Festa Major.

Dijous, 2 de juliol a dos quarts de dotze del migdia, a la Casa Aymat: arribarà 'Fem tapís' perquè els nens a partir de tres anys aprenguin la tècnica bàsica del tapís.

Dissabte, 11 de juliol, a la mateixa hora, el Celler Modernista serà la seu de l'activitat 'Els animals del món rural'. L'objectiu és que els participants, nens a partir de tres anys, coneguin com era el Sant Cugat del 1900.

Diumenge, 14 de juliol a les dotze del migdia es farà un taller de mini tapís a la Casa Aymat.

Dijous, 16 de juliol, a dos quarts de dotze del migdia, el Museu del Monestir acollirà l''Hàbit, la casulla i la capa' que és un taller d'indumentària medieval.

Dijous, 23 de juliol, a la mateixa hora, al Museu del Monestir, es farà l'activitat 'El Claustre m'inspira...art!'.

Dissabte, 8 d'agost, a partir de dos quarts de dotze del migdia, el Celler Modernista acollirà la proposta 'Ser un bon pagès'.

Dijous, 3 de setembre, a dos quarts de dotze del migdia, el Museu del Monestir proposa 'l''Arca de Noè i les sevès bèsties'.

Dissabte, 12 de setembre, a la mateixa hora i lloc, es farà l'activitat 'Vet aquí...en un monestir'.

Diumenge 13 de setembre, a les dotze, la Casa Aymat acollirà un taller de costura creativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.