L'Espai d'Arrel acollirà avui el correfoc infantil, balls tradicionals i concerts

Obre portes a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Una imatge de la Festa Major de l'any passat / Foto: Localpres

Una imatge de la Festa Major de l'any passat / Foto: Localpres

El correfoc infantil, un espectacle de dansa catalana amb el Grup Mediterrània i dos concerts, un de La Sra. Tomasa i l'altre de La Banda del Coche Rojo, ocuparan aquest divendres l'Espai d'Arrel, situat a la plaça d'Octavià. Les activitats començaran a dos quarts de nou del vespre i acabaran, ja de matinada, amb els concerts.

El correfoc infantil continua sent un acte de referència a la Festa Major. Els Diables de Sant Cugat, que aquest any estrenen secció de Tabalets, tenen fins i tot llista d'espera per poder entrar en alguna de les dues seccions dels diablons, com explica David Lerín, membre dels Diables.

David Lerín

Aquest any hem estrenat els Tabalets. També hi ha llista d'espera, tant per a Cremadors com per a Tabalets.


Un cop acabada la cercavila, serà el torn del Grup Mediterrània, que farà un espectacle de dansa d'arrel tradicional a la plaça de l'Om amb l'acompanyament musical de la cobla La Principal del Llobregat, dirigida pel mestre Jordi Núñez Pallarola. L'acte serà a les deu de la nit.

La directora del Grup Mediterrània, Marta Canas, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat, que el repertori que mostraran serà un recull dels 20 anys del grup, on s'interpretaran tant les seves primeres peces com balls de la primera producció pròpia del grup santcugatenc, 'Quadrigènia'.

Marta Canas

Hem volgut fer els balls més significatius del nostre repertori.


A la nit, serà el torn dels concerts. El primer, a dos quarts de dotze, del grup La Sra. Tomasa, un conjunt que combina l'electrònica amb música llatina, reggae, funk i, fins i tot, hip hop. Després arribarà La Banda del Coche Rojo, un grup de versions, per tancar la festa a partir de la una de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.