La DesPlaça Jove segueix la celebració de la Festa Major amb activitats i concerts

Des de les deu, al Parc de Ramon Barnils


  • Comparteix:

Els Greeners són un dels grups que actuarà / Foto: Facebook del grup

Els Greeners són un dels grups que actuarà / Foto: Facebook del grup

La 4a edició de la DesPlaça Jove segueix aquest dissabte amb diverses activitats al parc de Ramon Barnils. A partir de les deu del matí, començaran els actes amb una gimcana esportiva i seguiran fins a les tres de la matinada amb concerts.

La DesPlaça Jove donarà el tret de sortida a les activitats del dissabte, de deu del matí a dotze del migdia, amb una gimcana esportiva, a la qual seguirà a dos quarts de dues una botifarrada popular. Ja a la tarda, de quatre a set, tindrà lloc el torneig de Cata i, de dos quarts de set de la tarda a dos quarts de nou, arribarà el festival de color Holi Fm, on sonaran èxits actuals. De dos quarts de nou de la tarda a deu de la nit, se celebrarà una classe oberta i ballada de lindy hop, mentre que per a les nou de la nit s'ha organitzat un sopar popular a càrrec de Cau Berenguer.

Per tancar les activitats del dissabte, de deu de la nit a tres de la matinada, arriben els concerts. Durant aquestes hores els santcugatencs podran gaudir de swing, el repertori dels grups finalistes del Desperta 2015 Greeners i Capitan Mr. Litro, l'estil pop-rock de Via Límit i la música de Barrakes-PartyShow. El tancament de l'espai serà a càrrec de Kata Kitinga amb la batucada de fi de festa.

La DesPlaça Jove està formada per diferents associacions: l'Agrupament Escolta i Guia Berenguer el Gran, l'Agrupament Escolta La Floresta, l'Esplai Pica-Roca, l'Escola d'Excursionisme del Club Muntanyenc, el Club Handbol Sant Cugat, el Rugby Sant Cugat, la Unió Esportiva Sant Cugat, les JERC, les JNC, l'Associació de Músics i Artistes de Melmac (AMAM), el Front Freak, Infinits Somriures i Kata Kitinga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.