Neix el Festival Internacional de Cinema Sant Cugat Fantàstic


  • Comparteix:

Detall del cartell del festival

Detall del cartell del festival

La ciutat acollirà, entre el 10 i el 12 de juliol, el Sant Cugat Fantàstic, un festival de cinema fantàstic i de terror que tindrà lloc a l'entorn del Teatre-Auditori. La proposta és una evolució de la Nit de Terror i portarà algunes de les pel·lícules de gènere fantàstic i de terror més destacades de la temporada. Sant Cugat Fantàstic està organitzat pels santcugatencs Marc Carreté i Joan Ramon Armadàs i té el patrocini d'Estrella Damm i el suport de l'Ajuntament.



El festival arrencarà amb l'estrena de 'Time lapse', de Bradley King, i també es podrà veure 'Lost after dark' i 'L'altra frontera', protagonitzada per Ariadna Gil. Més enllà de projeccions, també hi haurà la 'Zercavila Zombie', que ja es va celebrar l'any passat, amb maquillatge per a totes les edats.

Un dels organitzadors de Sant Cugat Fantàstic, Joan Ramon Armadàs, ha explicat que la proposta pretén ser 'la primera pedra d'un festival internacional de cinema fantàstic i de terror al país'.

Joan Ramon Armadàs

Aquesta primera edició pretén ser una primera pedra del que volem que sigui un festival internacional de renom al país. La varietat de pel·lícules atraurà tant gent d'aquí com de fora.


Les entrades tindran un preu de quatre euros i es podran adquirir els mateixos dies del festival als cinemes Cinesa, que acollirà totes les projeccions. També hi haurà la possibilitat de comprar abonaments de tot un dia per vuit euros i abonaments de tot el festival per 20 euros.
La programació completa i els horaris de la iniciativa es donaran a conèixer després de Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.