Els cinemes de Sant Cugat estrenen avui tres pel·lícules


  • Comparteix:

Cartell oficial de la pel·lícula francesa 'No molestar'

Cartell oficial de la pel·lícula francesa 'No molestar'

Els cinemes de Sant Cugat estrenen aquest divendres tres noves pel·lícules. Cinesa projecta en versió original i doblada els films 'No molestar' i 'San Andrés'. A Yelmo es podran veure aquestes dues i, també, 'Espías'.

'No molestar'
Aquesta pel·lícula francesa és una comèdia que explica la història d'un entusiasta del jazz que intenta buscar la pau per gaudir de la seva principal afició: escoltar música.

Patrice Leconte dirigeix el film que està protagonitzat per Christian Clavier, Carole Bouquet, Valérie Bonneton i l'espanyola Rossy de Palma.



'San Andrés'
Aquesta pel·lícula d'acció i aventures es desenvolupa a la costa californiana després de patir un terratrèmol. Carregada d'efectes especials, explica la història d'un pilot d'helicòpter que té l'objectiu de trobar la seva filla després que la ciutat hagi quedat totalment destrossada.

El film està dirigit per Brad Peyton i compta amb Dwayne Johnson, Carla Gugino i Alexandra Daddario entre el repartiment.



'Espías'
La pel·lícula, que barreja la comèdia i l'acció, explica la història d'una agent de la CIA que treballa a l'anonimat i que ha de deixar-ho quan el seu marit queda fora de la xarxa de l'agència d'espionatge.

Paul Feig dirigeix aquest film que protagonitzen Melissa McCarthy, Jason Statham i Jude Law.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.