El programa Emprenedoria INversa neix per convertir les idees en projectes


  • Comparteix:

Lluís Godayol, Carles Brugarolas, Lluís Fernàndez i Alèxia Porqueras

Lluís Godayol, Carles Brugarolas, Lluís Fernàndez i Alèxia Porqueras

El programa Emprenedoria INversa neix amb la voluntat d'acompanyar empreses de nova creació i aquelles consolidades que volen engegar noves iniciatives, per convertir les idees en projectes. Aquest pla, de quatre mesos de durada i que arrencarà al setembre, està impulsat per l'associació INpulsa, en col·laboració amb el SC Trade Center i l'Ajuntament, a través de la Fundació Sant Cugat Actiu.

El curs arrencarà al setembre i les seves bases d'inscripció es podran consultar a partir d'aquest dimecres. Les matriculacions per a la primera edició estaran finançades íntegrament per la Fundació Sant Cugat Actiu, tot i que una condició per participar-hi és establir-se al SC Trade Center i abonar el lloguer del despatx que s'assigni.

El programa, de quatre mesos de durada, pretén fer una aproximació als factors que conformen un projecte: equip; màrqueting, comunicació i vendes; organització; finances i àmbit legal. A més, vol acostar als aprenents una visió crítica i externa sobre el seu projecte, per poder considerar-lo amb perspectiva.

Un dels responsables d'Emprenedoria INversa i membre de INpulsa, Lluís Godayol, ha explicat que el pla no pretén potenciar projectes extraordinaris, sinó fer-ne triomfar molts d'altres.

Lluís Godayol

Volem portar a la pràctica una cosa bàsica, no per als projectes extraordinaris, sinó perquè n'hi hagi molts que puguin triomfar i arribar al mercat.


Per la seva banda, el tinent d'alcalde d'Economia, Empresa, Ocupació i Recursos Humans, Carles Brugarolas, ha posat en valor la iniciativa, que considera 'una millora de les condicions d'acompanyament en l'emprenedoria'.

Carles Brugarolas

És una millora de les condicions d'acompanyament en l'emprenedoria, basada en una visió àmplia, que és el que mirem d'afavorir per optimitzar les possibilitats dels projectes.


La primera edició d'Emprenedoria INversa té un topall d'inscripcions de cinc o sis grups i arrencarà al setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.