Abacus i Sant Cugat homenatgen Narcís Castanyer


  • Comparteix:

Presentació de l'espai

Presentació de l'espai

Narcís Castanyer era una persona que feia comunitat, aquest és el record que l'Abacus i Sant Cugat vol mantenir del que va ser president de la cooperativa, regidor santcugatenc i president del Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC). L'actual president de la cooperativa, Miquel Cabré, i l'alcaldessa, Mercè Conesa, han coincidit durant la inauguració de l'espai cultural de la botiga Abacus de la ciutat que s'ha batejat amb el nom de Castanyer.

Espai Cultural Narcís Castanyer i Bachs és el nom de la planta superior de l'establiment santcugatenc, que es destina adiferents activitats relacionades amb la cultura.

L'actual president de la cadena d'establiments, Miquel Cabré, ha destacat el caràcter afable i conciliador de Castanyer i la seva empenta. A més, ha explicat que amb aquest homenatge es vol recordar el que també va ser president del CMSC i estrènyer lligams amb la ciutat.

Miquel Cabré

Posar aquest nom és un reconeixement al Narcís i a Sant Cugat. És una manera d'obrir la cooperativa a la cituat.


L'alcaldessa ha recordat la figura de Castanyer i n'ha destacat la capacitat de crear lligams. Mercè Conesa ha qualificat d''encert' la iniciativa de la cooperativa.

Mercè Conesa

És una persona que va tirar endavant iniciatives socials i culturals. ha estat uin constructor de comunitats. És un encert.


L'acte ha reunit santcugatencs de diverses entitats i excompanys de partit i de ple de Narcís Castanyer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.