El Centro Castellano-Manchego nomena Pere Soler Quixot de l'any


  • Comparteix:

El portaveu socialista, Pere Soler

El portaveu socialista, Pere Soler

El Centro Castellano-Manchego ha triat Quixot de l'any el portaveu del PSC, Pere Soler, amb motiu de la celebració de les 28es Jornades Culturals de l'entitat. Aquestes trobades, que van començar divendres passat i acabaran el 18 d'octubre, inclouen dinars, xerrades i concerts.

Soler ha explicat que amb aquest nomenament té l'objectiu que l'entitat, de la qual és soci, tingui més suport per part de l'Ajuntament. El nou Quixot ha explicat que és una satisfacció haver rebut aquesta distinció.

Pere Soler

Per mi suposa una alegria. No m'hauria imaginat que en aquest moment pogués rebre aquest guardó.


Jornades Culturals 2015
Aquest dijous a les set de la tarda tindrà lloc a la seu de l'associació dues xerrades sobre salut. La primera, sobre otorrinolaringologia, anirà a càrrec de la doctora Maria Maristany; la segona, sobre el colesterol, la impartirà la nutricionista Olga Novau.

El professor de música i director de la coral Aires de la Mancha, Miquel García Goma, oferirà a la Casa de Cultura un concert de piano que arrencarà a les sis de la tarda.

Dissabte de la setmana que ve serà el torn de l'esmorzar per a socis, a les deu del matí, i del concurs de truites i dolços de paella, que se celebrarà a les sis de la tarda a la seu de l'entitat castellana-manxega.

El 17 d'octubre serà el torn del dinar d'honor al Quixot (Pere Soler), Dulcinea (la sòcia del Centro Aurora López) i Sancho (el soci del Centro Licinio García). La trobada tindrà lloc al restaurant Talisman i arrencarà a dos quarts de dues del migdia.

Les activitats acabaran el 18 d'octubre amb un concert a l'aula magna de l'Escola de Música Victòria dels Àngels, amb l'actuació de les corals dels centres federats i entitats de la ciutat. L'espectacle començarà a les sis de la tarda.

El pregoner
Les Jornades Culturals d'enguany van començar divendres passat amb el pregó de l'extinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol, en qualitat de Quixot l'any 2014.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.