Cinesa Sant Cugat s'uneix avui al Circuit de Cinema Català amb el film 'Born'


  • Comparteix:

Un moment de la pel·lícula

Un moment de la pel·lícula

Cinesa Sant Cugat se suma avui al Circuit de Cinema Català-Dia de l'Autor SGAE amb la projecció de la pel·lícula 'Born'. A la sessió, hi participarà el director del film, Claudio Zulian, i el crític de cinema Àlex Gorina, que moderarà un col·loqui després de la projecció. La cita començarà a les vuit del vespre amb la presentació i la projecció del film i a les deu de la nit es farà el col·loqui. El preu de l'activitat és de tres euros, ja que l'SGAE es fa càrrec del 50% de l'entrada.

El circuit, que ofereix 10 pel·lícules guanyadores o nominades a les set edicions dels Gaudí, es duu a terme a 15 sales del país. La iniciativa vol promoure els autors, els directors, els realitzadors, els guionistes i els compositors de bandes sonores del cinema produït a Catalunya.

Les pel·lícules incloses en el circuit, triades per les mateixes sales participants, són '10.000 KM', de Carlos Marques-Marcet; 'Tots volem el millor per a ella', de Mar Coll; 'Barcelona, nit d'estiu', de Dani de la Orden; 'Blancanieves', de Pablo Berger; 'Els nens salvatges', de Patricia Ferreira; 'Arrugas', d'Ignacio Ferreras; 'Born', de Claudio Zulian; 'L'altra frontera', d'André Cruz; 'Les aventures de Tadeu Jones', d'Enrique Gato; i 'Els cap de drap a la selva de l'arc de Sant Martí', d'Àlex Colls.

L'SGAE es farà càrrec del 50% del cost de les entrades i, per tant, l'espectador haurà de pagar tres euros.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.