Més teatre, cinema i televisió per a Emma Vilarasau


  • Comparteix:

Vilarasau amb l'actor Roger Coma i la realitzadora Patrícia Ferreira

Vilarasau amb l'actor Roger Coma i la realitzadora Patrícia Ferreira

L'actriu santcugatenca Emma Vilarasau serà la protagonista de les obres 'Les tres germanes' i 'Matrimoni de Boston' que es representaran a la propera temporada del TNC i el nou Lliure. Els projectes de l'artista es completen amb el rodatge d'un nou film, el cinquè, després de 'Para que no me olvides' que s'estrenarà l'any vinent.

Emma Vilarasau continua combinant televisió, teatre i cinema a un ritme frenètic. Actualment, la santcugatenca està rodant els capítols de l'última temporada de la televisiva 'Majoria absoluta'. No obstant, l'artista ja està pensant en els projectes teatrals que li arribaran la temporada vinent.

D'una banda, l'intèrpret protagonitzarà 'Les tres germanes', dirigida per Ariel Garcia Valdés amb motiu del centenari de la mort de Txejov al Teatre Nacional de Catalunya. L'altra proposta és 'Matrimoni de Boston'. Una obra que pemetrà a Vilarasau treballar, per primera vegada, amb Anna Lizarán al nou Teatre Lliure:

Emma Vilarasau

Tinc moltes ganes d'estar amb l'Anna treballant, perquè pensava que es retiraria


El cinema també està dins els plans d'Emma Vilarasau, que té en cartera la realització de la seva cinquena pel.lícula. No obstant, els proper projecte cinematogràfic que veuran els seguidors de Vilarasau és 'Para que no me olvides', de Patrícia Ferreira. L'actriu s'ha mostrat encantada amb la bona sintonia que ha tingut amb la realitzadora:

Emma Vilarasau

Des del càsting va haver-hi una química especial, i ens enteníem sense parlar


Al film, Vilarasau interpreta una mare que no veu amb bons ulls que el seu fill se'n vagi de casa amb una caixera de supermercat. Fernando Fernán Gómez, Marta Etura i Roger Coma comparteixen cartell amb l'actriu santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.