IT Dansa porta al Teatre-Auditori el talent i l'energia dels seus joves ballarins


  • Comparteix:

La companyia jove de dansa de l'Institut del Teatre, IT Dansa, ha posat de manifest el talent dels seus membres en una proposta triple al Teatre-Auditori. Els ballarins, d'entre 18 i 23 anys, han interpretat les peces 'Un ballo', un ball imperial, gràcil i confidencial en què les parelles es formen i es trenquen per l'harmonia i la ruptura; 'Wad-Ras', sobre la frustració, la manca de llibertat, la por i la solitud; i 'Minus 16', inspirat en el txa-txa-txa, el mambo i cançons populars d'Israel.

IT Dansa és un projecte pedagògic en forma de curs de postgrau per al perfeccionament de ballarins. Ara bé, la directora artística de la companyia, Catherine Allard, assegura que l'espectacle va més enllà de ser un final de curs.

Catherine Allard

No és un final de curs: comencen la seva professió, a responsabilitzar-se als escenaris i a portar al públic tot el que han après durant aquests anys.


La funció ha explorat les capacitats expressives que ofereix la dansa. En aquest sentit, Allard ha subratllat la relació d'aquesta disciplina amb el teatre.

Catherine Allard

Som intèrprets, som gent de teatre, però no expressem amb la paraula, sinó amb el cos. Ells són joves, tenen molta energia i ho donen tot.


IT Dansa es va presentar el 1998 amb la voluntat de ser una eina de formació, d'inserció laboral i de descobriment de nous talents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.