Les andròmines velles prenen vida al Casal de Mira-sol amb 'Zaquizamí'


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle / Foto: Centres Culturals Sant Cugat

Un moment de l'espectacle / Foto: Centres Culturals Sant Cugat

La companyia Roberto G. Alonso porta aquest diumenge al Casal de Mira-sol el muntatge infantil 'Zaquizamí'. A mig camí entre el teatre, la dansa i la màgia, l'espectacle explica què passa amb totes les andròmines velles que es deixen abandonades a un racó, un cop s'apaga el llum. La cita, que comença a les dotze del migdia, forma part del programa 'Uaal·la' per gaudir en família i de la 12a edició del Sant Cugat Balla. Les entrades tenen un preu de sis euros.

Un Zaquizamí és l'espai dels mals endreços, allà on totes les andròmines que ja no serveixen queden oblidades. El d'aquesta història està situat al fons d'un passadís i els seus habitants comencen a viure quan s'apaguen els llums i es pensen que ningú no els veu.



Sant Cugat Balla
La 12a edició del Sant Cugat Balla proposa també aquest diumenge una jornada de classes obertes de les escoles de dansa de la ciutat. Entre les onze del matí i les dues del migdia, el vestíbul del Teatre-Auditori acollirà aquesta iniciativa amb la col·laboració de l'Escola Santa Cugat, l'Escola Chris Ribeiro, Color Dansa i l'Escola Balls de Saló. Les classes, que impartirà el professorat dels centres, són gratuïtes i no cal inscripció prèvia. L'aforament, però, és limitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.