Els Brodas Bros tornen avui al Teatre-Auditori amb 'Vaivé'


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle / Foto: Brodas Bros

Un moment de l'espectacle / Foto: Brodas Bros

Els Brodas Bros tornen aquest diumenge al Teatre-Auditori amb l'espectacle per a infants 'Vaivé'. Es tracta d'una fusió de música tradicional catalana i obres clàssiques amb hip-hop i danses urbanes per oferir un muntatge adreçat a nens a partir dels cinc anys. La cita té lloc a les sis de la tarda i forma part del programa'Uaal·la' per gaudir en família.

El ballarí i director coreogràfic dels Brodas Bros Lluc Fruitós ha explicat al programa 'Molta comèdia' de Cugat.cat que l'espectacle neix d'una petició de l'Auditori de Barcelona per acostar la música tradicional als més menuts. Fruitós afirma que han portat temes com 'La cançó del lladre' i la 'Dansa de Sant Farriol' al terreny del hip-hop.

Lluc Fruitós

'Vaivé' és una proposta que ens van fer des de l'Auditori de Barcelona d'un concert que tenien de música tradicional amb sis músics. El que volien era donar-li un toc més actual, fresc i amb energia que arribés al públic més jove.


La cita comença a les sis de la tarda al Teatre-Auditori i les entrades tenen un preu de 13 euros.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.