Sant Cugat acull al juliol el primer Stage Internacional de Dansa Jazz amb primeres espases del gènere


  • Comparteix:

El primer Stage Internacional de Dansa Jazz de Sant Cugat tindrà lloc al juliol / Foto: Stage de Dansa

El primer Stage Internacional de Dansa Jazz de Sant Cugat tindrà lloc al juliol / Foto: Stage de Dansa

Sant Cugat acollirà al juliol el primer Stage Internacional de Dansa Jazz de Catalunya. Entre el 18 i el 22 de juliol, visitaran la ciutat figures com Dollie Henry, Livio Salvi i Shaun Paul Smith, referents internacionals del gènere, en una cita que vol situar el municipi en el panorama mundial de les arts escèniques. La proposta tindrà lloc a les instal·lacions del Teatre-Auditori, l'Esbart Sant Cugat i l'Escola Municipal de Música i Conservatori Victòria dels Àngels.

L'Stage Internacional de Dansa Jazz està organitzat per l'escola de dansa Menchu Duran en col·laboració amb l'Ajuntament i té com a principal objectiu promocionar aquesta disciplina a la ciutat i el país. L'organització afirma que actualment hi ha molt poca difusió i visibilitat de la dansa jazz i que els professionals d'aquesta modalitat 'es troben en una situació de buit molt gran'.

La cita està dirigida a tots els amants de la dansa jazz i, per aquest motiu, l'organització ha preparat tres categories adequades a les diferents fases d'aprenentatge: professionals, amateurs i 'teenagers'.

El tret de sortida el donaran les companyies Luthier i de Swing el 18 de juliol, a dos quarts de deu de la nit, amb una mostra a la plaça Victòria dels Àngels. És una actuació que tindrà també la participació dels professors convidats.

Els preus dels tallers oscil·len entre els 150 i els 525 euros. Es poden consultar al web de l'Stage .



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.